NATRAG
Foto: Canva

15 maštovitih ideja kako urediti mali dnevni boravak - da bude ugodan, vedar i jedinstven

Piše Tina Kos, ponedjeljak, 26.9.2022. u 22:00

Nakon spavaće sobe, dnevni boravak je dio doma gdje provodite najviše vremena. Zato, učinite ga mjestom na koje ćete se iznova rado vraćati i s ponosom ga pokazivati gostima

Ako već imate mali dnevni boravak, učinite ga veselim, vedrim mjestom za život. Pripazite da njime ne ovlada sumorna atmosfera, jer će vam se tada činiti da je još manji. Ne strahujte od živahnih boja i detalja, a ono na što svakako morate pripaziti je to da u dnevni boravak ne stavljate prevelike komade namještaja.

Odlučite li se na bijele zidove, svakako prostor podignite namještajem u življim bojama ili možda jastucima, zgodnim tepihom, zavjesama i raznim sitnicama.

Odlično će izgledati i jedna veća biljka u uglu ili velika slika na zidu koja će biti centralna vizualna točka i dnevnom boravku dati karakter. Sličan učinak možete postići i sa više malih detalja ne jednom zidu, recimo, iznad kauča.

Danas je jako moderno pofarbati jedan zid u neku dominantniju boju pa čak i u neku tamniju nijansu pa ga podići svjetlijim namještajem i detaljima.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.