NATRAG
Foto: instagram.com/katykrebshome/

'Pretvorili smo šupu u kućicu iz snova za nas četvero': Evo koliko ih je stajalo preuređenje

Piše Tina Kos, petak, 27.1.2023. u 8:50

Puno smo gledali YouTube kako bismo shvatili kako napraviti neke stvari. Dobro je da je moj suprug znao što radi, ispričala je Katy i dodala da je oduvijek maštala o velikom trijemu ispred kuće pa su i to napravili

Bračni par iz Teksasa u SAD-u potrošio je devet mjeseci rada i 16.000 dolara (oko 14.700 eura) na renoviranje stare šupe koju su dobili od bake i djeda. Odlučili su od nje svojim rukama napraviti dom iz snova i uspjeli su u tome.

Katy i Michael Krebs imaju dvije kćeri, Carolinu (7) i Harper (4). Kažu da je šupa građena 80-ih i služila je za odlaganje svega i svačega. Mnogi su im rekli da su 'ludi' kad su pričali što planiraju napraviti s njom. Danas imaju simpatičan dom pun rustikalnog namještaja na kojemu im mnogi zavide.

Foto: instagram.com/katykrebshome/

Šupa od 26 kvadrata nije imala odvod, dovod vode kao ni električnu energiju, sve su to morali napraviti. Boja s nje se sva ogulila pa su i to sređivali. Kad su zgotovili osnovne radove bacili su se na uređenje interijera.

Foto: instagram.com/katykrebshome/

Postavili su pregradne zidove, dodali prozore i obnovili krovište. Uspjeli su zadržati izolaciju i originalne podove koji su bili u odličnom stanju. Gledali su iskoristiti sve i baciti što manje toga zbog ograničenog budžeta.

Pogledajte u videu kako su je uredili:

@katyelizkrebs Forever grateful 🖤 #tinyhouse #tinyhome #livingtiny #remodel #transformation #beforeandafter ♬ original sound - 𝙖𝙧𝙞𝙛𝙛_

Napravili su dvije prostorije za spavaću sobu i kupaonicu, a dnevni prostor i kuhinju ostavili su otvorenog plana.

Foto: instagram.com/katykrebshome/

- Puno smo gledali YouTube kako bismo shvatili kako napraviti neke stvari. Sami smo napravili sve okvire, samo mi, ja i Michael, s naše dvije djevojčice uz nas, dobro je da je moj suprug znao što radi - ispričala je Katy.

Spomenula je kako su dodali i trijem ispred šupe, jer je o tome oduvijek maštala - imati kuću s velikim trijemom na kojem mogu sjediti i uživati.

Foto: instagram.com/katykrebshome/

Za uvođenje struje ipak su, priznaje, morali pozvati električara da ih spoji na priključak, a oni su sami kablove razvukli po kući i smjestili ih gdje treba za utičnice i prekidače.

Foto: instagram.com/katykrebshome/

Obitelj planira živjeti u svojoj maloj kući dok ne budu spremni za preseljenje u susjednu 'veliku kuću' koja je sad u vlasništvu Michaelovih bake i djeda, prenosi The Sun.

Foto: instagram.com/katykrebshome/